Av Vänner Är Du Kommen

Vad vore livet utan vänner? ett tråkig värld tills livet försvinner ur en, Eller en lättare värld?

När du har vänner så har du folk du kan prata med om alla dina bekymmer eller dina uppgångar.
Allt som gör dig lycklig kan få dina vänner att bli glada för din skull.
Medans innerst inne börjar hat och tankar trilla upp i hjärnan på dem.

utan vänner hade vi aldrig behövt förklara oss när något går åt fanders, vi hade inte behövt att ha någon att hålla om utan klarat oss längre själva.

Vi hade även hittat på mera saker. Vad är det då som gör så att vi söker oss till varandra? är det för att vi vill ha någon att dela våra intressen eller för att fortplanta sig och se till så att ens avkomman blir bättre?

Nej inte ens detta ger några resonemang till det hela. finns många djur som lämnar sina ungar och de har inga problem att leva upp och skaffa barn såvidare.

Det är bara vi människor som känner att om vi inte syns så finns vi inte.

In Fact, det finns mer hjälp än vad ni kanske tror.

jag vill påstå att detta är att Amerikanisera det hela vänner systemet..
Där kan de dejta en massa, vara tillsammans och sen går allt åt helvete, då finns det en stor channs att de säger tack för tiden och goodbye. Och sen inte hör av varandra igen. (om det inte är nån romantisk-film då?)

Vi svenskar borde ta åt oss av detta mera, speciellt ni tjejer.. ni blir för "fast-tagna" till gamla ex och skulle behöva rensa i vännerlistan oftare.

Men som tur är så är det mesta du läst bara svammel.

Rensa Din lista.

I denna Facebook värld

Vi är alla vilse och vill hitta hem. Men vi kan inte.
Vi sitter alla och stirrar in i samma skärm. eller tja, inte samma skärm för det skulle krävas en enormt stor skärm i ett gigantiskt rum där alla fick plats, nej jag menar mer att alla stirrar in i sin egna skärm.

Eller den dator som man sitter vid. Alla har börjat röra sig in i facebooks fördömda värld.
Den söker upp ens vänner som har facebook och addar dem som vänner, de andra kan få ett e-mail med en invite och vipps över 40 mille pers använder facebook. hemskt.

Nu till det farliga.

Det finns inget farligt. om du inte lämnar ut ditt bankomatnummer på internet?, men det kan väl tom. du låta bli att göra eller?

Tillbaka då till det farliga? eller var det där vi redan var?
För det finns en till sak, och den kallas beroendeframkallning. typ som cigaretter fast något som jag gillar. eftersom jag varken rökar eller snusar eller har testat det och tycker det hela är snuskit och stinker.

Men ändå. om man ska hålla sig till ämnet kanske.

Facebook är här för att stanna, trodde faktiskt att communitys tid var ute då Lunarstorm införskaffade Pro.. eller Pro 2? eller 3? hmm, vad har de nu? 10?

Lämna allt bakom dig, skaffa ny identitet, raka dig. Skaffa ett nytt jobb. Och säg till alla dina kvinnliga vänner att lägga till mig som vän på Facebook.

Love Ya. 

RSS 2.0